T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ÖĞRENCİ STAJ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İl Sağlık Müdürlüğü Makam Oluru ile, Hastanemizde staj yapmak üzere isimleri belirlenen öğrenciler staj kaydı için gerekli belgelerle birlikte Hastanemize başvurması gerekmektedir.

ÖĞRENCİ STAJ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Heyet Raporu Aslı (HbsAg-Anti HIV- Anti HBS- Anti HCV kan test sonuçları olmalı)
  2. SGK Belgesi (Güncel tarihli olmalı ya da alt kısma okul tarafından SGK hala geçerlidir ibaresi eklenip kaşe,imza yapılmalıdır.)
  3. İş Sağlığı Ve Güvenlik Belgesi (Fotokopisi)
  4. Ziraat Bankası/Dragos Şubesi Hesap açılmalı.
  5. Öğrenci Belgesi
  6. Kimlik Fotokopisi

ÖĞRENCİ STAJ ÜCRETİ YATIRABİLMESİ İÇİN GEREKLİ PROSEDÜRLER

1. Hesabı olmayanlar, Ziraat Bankası/Dragos Şubesinden hesap açtırmalıdır.
  2. Ziraat Bankasında hesabı olanların, banka hesap dekontunu Maaş Birimine teslim etmesi gerekmektedir.
  3. Ziraat Bankası hesabı başka şubede olanlar;hesaplarını Ziraat Bankası/Dragos Şubesine taşımalıdır.
Banka dekontlarının üzerine Okul,Bölüm,İletişim numarası ve T.C. kimlik numarası yazılarak Maaş Birimine teslim etmelidir.