T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları

Kemal SARIKOCA.JPG

Kemal SARIKOCA

Cihan CANSU.JPG

Cihan CANSU

Suat GEZER.JPG

Suat GEZER

PHOTO-2019-10-23-19-54-20.jpg

Ayşe KARATAŞ

İsrafil SARAÇ
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
  İsrafil SARAÇ; 1966 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tamamlayıp, 1988 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine bölümünü bitirdi.Ayrıca Kamu Yönetiminde de Lisans tamamlamıştır.1988 ile 2004 yılları arasında Gebze Devlet Hastanesinde Teknik İşler Birim Sorumlusu, Döner Sermaye Sorumlusu, 2004 ile 2007 yılları arasında Kırklareli Pınarhisar Devlet Hastanesinde İdari Birim Sorumlusu olarak görev yapmıştır.2007 yılında Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamış olup 2008-2012 yılları arasında Hastane Müdür Yardımcılığı, 2014-2016 yılları arasında Büyükada Ek Hizmet Binası Birim Sorumluluğu,2016-2017 yılları arasında Teknik Hizmetler Birim Sorumluluğu görevini yürütmüştür.AFAT Sivil Savunma Amirliği Sertifikası, GOSB Yangın ve Yöneticiliği Sertifikası, Heliport Yönetici Sertifikası, KBRN Eğitimi gibi birçok kurs ve eğitime katılım belgesi mevcuttur.Yabancı dil olarak İngilizce ve Gürcüce bilen, evli ve 1 çocuk babası olan İsrafil SARAÇ; 2017 yılı itibariyle Kartal Dr.Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Ayşe KANDEMİR
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
 Ayşe KANDEMİR; 1977 yılında Giresun’da doğan Ayşe Kandemir,  ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1996 Giresun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi ‘’Hemşirelik’’ Bölümünü, 2001 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi  ‘’Sağlık Kurumları İşletmeciliği’’ bölümünü, 2005 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ‘'İşletme Bölümünü, 2013 Ahmet Yesevi Üniversitesi ‘’Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans’’ programını,  2018 İstanbul Üniverstesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ‘’Sosyal Hizmet’’ bölümünü bitirdi. 1996 yılında mesleki çalışma yaşamına başlayan Ayşe KANDEMİR, İstanbul Özel Maltepe Üniversitesi Marmara Hastanesi Kardiyoloji Hemşireliği, 2001-2005 Samsun SSK Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Sorumlu Hemşireliği, 2006-2012 Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhemşire, 2012-2015 Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, 2015-2020 Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcısı olarak görev Yapmıştır. 2020 Ağustos ayından itibaren de Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.