T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları

Kemal SARIKOCA.JPG

Kemal SARIKOCA

Cihan CANSU.JPG

Cihan CANSU

Suat GEZER.JPG

Suat GEZER

ayse-karatas.jpg

Ayşe KARATAŞ

İsrafil SARAÇ
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
  İsrafil SARAÇ; 1966 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tamamlayıp, 1988 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine bölümünü bitirdi.Ayrıca Kamu Yönetiminde de Lisans tamamlamıştır.1988 ile 2004 yılları arasında Gebze Devlet Hastanesinde Teknik İşler Birim Sorumlusu, Döner Sermaye Sorumlusu, 2004 ile 2007 yılları arasında Kırklareli Pınarhisar Devlet Hastanesinde İdari Birim Sorumlusu olarak görev yapmıştır.2007 yılında Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamış olup 2008-2012 yılları arasında Hastane Müdür Yardımcılığı, 2014-2016 yılları arasında Büyükada Ek Hizmet Binası Birim Sorumluluğu,2016-2017 yılları arasında Teknik Hizmetler Birim Sorumluluğu görevini yürütmüştür.AFAT Sivil Savunma Amirliği Sertifikası, GOSB Yangın ve Yöneticiliği Sertifikası, Heliport Yönetici Sertifikası, KBRN Eğitimi gibi birçok kurs ve eğitime katılım belgesi mevcuttur.Yabancı dil olarak İngilizce ve Gürcüce bilen, evli ve 1 çocuk babası olan İsrafil SARAÇ; 2017 yılı itibariyle Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.