T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi

AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

21 Mart -19 Nisan 2019 tarihlerinde Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir.

Başvuru Tarihleri: 11 Şubat – 11 Mart 2019

İletişim Bilgileri: Saadet Doğar- Tuğba DEMİR HEKİM

e-posta: kartalegitim1@gmail.com

Tel: 0216 441 39 00/2102-2103

Not: Başvuru Formu doldurarak, diplomanın arkalı önlü aslının taratılarak ya da fotokopisinin aslı gibidir yapılarak, kimlik fotokopisi, çalıştığı kurumdan en az 2 yıldır ameliyathanede hemşire/yetki almış ebe olarak çalıştığını beyan eder görevlendirme yazısıyla birlikte evrakları yukarıda yer alan mail adresine gönderebilir. Başvuru yapan katılımcılar arasından programa kabul edilen asil listede adı yer alanların evraklarının asıllarını en geç programın başladığı gün elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu için tıklayınız.