Başhekimimiz Prof. Dr. Recep DEMİRHAN hastanemizde tedavi görmekte olan depremzede hastalarımızı ziyaret etti.
17 Şubat 2023

13.02.2023

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde oluşan deprem sonrası, enkazdan çıkarılarak hastanemize gönderilen ve/veya kendi imkanlarıyla hastanemize başvuran bugüne kadar 361 hastanın teşhis ve tedavisini gerçekleştirildi.
Depremzede hastalarımızdan 317’sinin tedavisi tamamlanmış olup taburcu olanların ev nakilleri de gerçekleştirildi.
Hastanemizde yatan depremzede 44 hastamızın ise multidisipliner ekipler ile tedavileri devam etmektedir.
Teşhis ve tedavi süreçlerine katkı sunan, var gücüyle ve insan üstü bir gayretle çalışan değerli hekimlerimize, hemşirelerimize ve destek personelimize teşekkürlerimi sunarım.
Bu süreçten daha da güçlü çıkacağımıza inancımız tamdır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımızdan, Sağlık Bakanımızdan Allah razı olsun.
Prof. Dr. Recep DEMİRHAN
Başhekim