Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

NİHAL AYYILDIZ.JPG

Nihal AYYILDIZ
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1984 yılında Niksar/Tokat’ ta doğan Nihal AYYILDIZ,  ilk ve orta öğrenimini İstanbul’ da tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans programını, 2013 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Öğretimi Ana Bilim Dalı  “Hemşirelikte Eğitim Yüksek Lisans Programını” bitirdi. 2015 yılında Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ nde Pedagojik Formasyon eğitimine katılarak sertifika aldı.

2007 yılında mesleki çalışma yaşamına başlayan Nihal AYYILDIZ, Özel Memorial Hastanesi’ nde  Organ Nakli Hemşireliği yaptı. 2007 yılı Temmuz ayından itibaren Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Organ Nakli Hemşireliği ve Eğitim Hemşireliği yaptı. 2018 yılından itibaren de Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Mesleki başarılarından dolayı teşekkür belgeleri, alanıyla ilgili bilimsel yayınları, kongrelerde sunulan sözlü ve poster bildirileri, kongre ve sempozyum düzenleme kurulu ve sekreterya üyelikleri bulunmaktadır.