27 Haziran 2024

05.06.2024

Hastanemiz klinikleri arasında düzenlenen 24 takımın katıldığı futbol turnuvası final maçı bugün oynandı. Turnuva sonunda birincilik kupasını Kartal City, ikincilik kupasını Narkoz Fc ve üçüncülük kupasını Kartal Turanspor takımı aldı. Başhekimimiz Prof. Dr. Recep DEMİRHAN, final maçı sonrası şampiyonluk kupalarını takım kaptanlarına takdim ederken, sağlık için spor yapmanın önemini vurguladı.
Toplam 76 maçın oynandığı Sağlığın Kartal’ı Futbol Turnuvamız sona ermiş olup, emeği geçen hastane yönetimimize, takımlarımıza ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

AD