Sağlık Turizmi, Turistin Sağlığı, Yabancı Uyruklu ve Uluslararası Hastaların Hizmet Süreçleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı hastanemiz 14 Mart Konferans Salonunda çevre hastanelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
15 Ekim 2024

08.10.2024

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Recep DEMİRHAN’ın açılış konuşması ile başlayan eğitim programı, Sağlık Turizmi ve Uluslararası Hastalar Koordinasyon Sorumlusu Oğuzhan KAYA, Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanlığı TDMS Uzmanı Merdan YILDIRIM, Göç İdaresi İl Müdürlüğünden Uzman Burak DÖNMEZ ve Uzman Hacer DÖNMEZ’in katılımlarıyla çok eğitici bir toplantı gerçekleştirildi. Katılımcıların soru ve önerileri alınarak eğitim tamamlandı.

Eğitimde emeği olan herkese teşekkür ederiz.